Skifteuddrag – Bornholm. 1681 – 1845. Samt andre gode oplysninger, som måske er en genvej til din søgning af dine Bornholmske aner.

Hammershus


 

2 Responses

 1. Merete B.D. Svendsen siger:

  under skifte søndre herred 3, nr.53, er enkemandens navn Herman Bendiksen, ikke Bendtsen. De boede på Baunegård 6vdg. Pedersker. Venlig hilsen Merete Svendsen 2x tipoldebarn, jeg er ligefrem opkaldt efter ham hedder Benedikte til mellemnavn.

  • Hej Merete.
   Jeg giver dig ret. Jeg har læst forkert. Jeg har nu rette, Herman til det rigtige efternavn: Bendiksen. Tak for din oplysning, Jeg har også rette de andre steder hvor jeg har læst forkert. Bendiksen og Bendtsen ligge tros alt, tæt på hinanden. Rettet. Jeg startede dette skifteuddrag i mide 90érne og var nået op til 1945 ca. 2008. Jeg har været alene om dette, jeg kunne ikke finde en der gad læse korrektur. Så der er nok mange læse og taste fejl. Men set i lyset hvor tit jeg får mail omkring fejl. – Så må jeg havde været god, – eller gider brugerne ikke sende oplysning om fejl, som syntes er en stor fejl. Men tak. Find bare flere fejl.
   Venligst.
   John G. Christensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *